Green Indoor Park

El primer parc infantil amb 12.000 m2 dedicats a la pràctica d'esports d'acció

Green Indoor Park és més que un parc infantil, és el primer parc temàtic d'Europa amb 12.000 m2 d'instal·lacions per a la pràctica d'esports d'acció, activitats lúdiques i de motor elèctric. Kàrting indoor, motos de trial infantil, skatepark indoor, atraccions inflables... i molt més! El parc està situat en un entorn privilegiat, rodejat de natura, a la comarca del Vallès Oriental. A uns 30 min de Barcelona, amb accés còmode des de les vies principals i connexió fàcil amb les poblacions properes.

 

El Green Indoor Park disposa de carpes climatitzades a: zona aniversaris i bar. La resta del parc la trobareu a la mateixa temperatura que a l’exterior.

Atraccions

Kids zone

Màxima diversió

A la Kids zone disposem d'un chiquipark de 3.000 m2 amb tot el que un nen podria desitjar… A la nostra zona més animada hi ha inflables, llits elàstics, futbolins i tot el que un nen pot imaginar. I, per descomptat, els pares també poden formar part del joc i... treure el nen que porten a dins!

Freestyle city

Per als més atrevits

Freestyle city, la nostra part més radical de Green Indoor Park, està destinada a les activitats del monopatí, l'escúter, els patins i el BMX. Disposem de 3.000 m2, construïts per empreses especialitzades, per a la pràctica tant professional com d'iniciació en aquests esports.

Motor zone

A tot gas!

A la nostra Motor zone disposem de 6.000 m2 amb l'última tecnologia perquè vibris amb l'emoció de gaudir de l'experiència del motor elèctric. Enfocada no només a adults sinó també a la iniciació dels més petits en aquests esports.

Demana més informació per:

Festes d'aniversari

Busques un lloc on celebrar un aniversari original i divertit? Celebra la teva festa infantil o d'aniversari a Green Indoor Park i aconseguirem que sigui un dia inoblidable.

Esplai

A Green Indoor Park disposem d'una de les millors instal·lacions perquè els més petits gaudeixin i aprenguin. Veniu i comproveu-ho per vosaltres mateixos.

Escoles

A Green Indoor Park creiem que l'educació és un dels pilars més importants per al creixement personal. Veniu a visitar-nos i farem que la vostra experiència sigui com més dinàmica i didàctica millor.