Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva accessibilitat, personalitzar i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK

Green Campus 2016

Activitats d'estiu per a nens

  • Primera setmana: del 27 de juny a l'1 de juliol
  • Segona setmana: del 4 al 8 de juliol
  • Tercera setmana: de l'11 al 15 de juliol

 

Places limitades!

 

  • 10% de descompte en el pack de 2 setmanes
  • 15% de descompte en el pack de 3 setmanes

 

Requisits per inscriure't al nostre campus:

 

  • Tenir més de 5 anys
  • Emplenar la inscripció i entregar-la a les nostres oficines o, si ho preferiu, podeu venir a les nostres oficines i emplenar-la directament aquí. (Per a la inscripció necessitarem una fotografia, una fotocòpia de la seguretat social i el comprovant de pagament, transferència bancària o pagament directament a les nostres oficines.) 
  • Grupo mínim de 25 nens per setmana.

 

Per a qualsevol dubte o consulta només heu de posar-vos en contacte amb nosaltres al telèfon 931 033 084 i us ajudarem en tot el que necessiteu.

Després de les classes, les activitats d'estiu per a nens més divertides les trobareu a Green Indoor Park.

Amb el Campus Green gaudiran de molts jocs.

Jocs d'aigua, esports de pilota, excursions, gimcana, futbol bombolla, patí, escúter, BMX, activitats de sensibilització, esgrima, taller de cine i moltes activitats més! A més de regals per a tots els nostres campistes!

 

I tot a uns preus increïbles. T'ho perdràs?

 

Els nostres campaments estan orientats a l'educació, la diversió i la sociabilització de nens a partir de 5 anys. Totes les activitats estan monitorades per personal especialitzat que tindrà cura del seguiment i la seguretat de tots els assistents.

PREUS

(Per setmana de dilluns a divendres)

De 9:00h a 13:30h

120 €

De 9:00h a 15:00h

140 €

De 9:00h a 16:30h

165 €

Demana més informació