Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva accessibilitat, personalitzar i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK
28 de Novembre de 2019

Compromesos amb el Medi Ambient

Durant aquest any 2019 hem aplicat varies mesures per promoure les bones pràctiques medioambientals i millorar la gestió de residus dins de les instal·lacions del parc.

 

Conscientes de la importància de mantenir un desenvolupament turístic sostenible estem tramitant el certificat BIOESPHERE on ens comprometem amb els principis de Turisme Responsable.

 

També, hem introduit contenidors de recollida selectiva i estem reconvertint progressivament els materials de plàstic d'un sol ús per altres materials biodegradables.  

A més, ens fa especial il·lusió informar del projecte que hem iniciat amb els alumnes de 3er d'ESO de l'Institut Lauro de Les Franqueses del Vallès per conscienciar de la importància del reciclatge. Us seguirem informant!