Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva accessibilitat, personalitzar i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK
26 de Febrer de 2020

Exposició RECICLEM i REINVENTEM.

El Green Indoor Park conjuntament amb els alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Lauro de Les Franqueses del Vallès han ideat l’exposició: RECICLEM I REINVENTEM.

Són 6 escultures dissenyades amb les ampolles d’aigua que els visitants consumeixen durant un trimestre dins del parc.

Les diferents escultures representen: els corals del fons marí, una onada, el món, una cua de balena, un peix i una tortuga. Tots són  projectes escollits pels mateixos alumnes, mitjançant un procés participatiu, i que després han treballat a classe de tecnologia i visual i plàstica fins a aconseguir les escultures exposades.L’objectiu és conscienciar de la importància de tirar les ampolles de plàstic i els envasos al contenidor pertinent perquè es puguin reciclar o donar-li una segona vida.


 

Sabies que el Green Indoor Park es va construir amb el 80% de material reciclat i en desús, RECICLEM I REINVENTEM ENTRE TOTS.