Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva accessibilitat, personalitzar i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK
18 de Gener de 2019

Ens preocupem per tu!

Comencem el 2019 pensant en global, en el medi ambient i en les persones com tu que venen al parc a divertir-se sense parar 😀.


Pensant en les persones que porten a tota la familia a passar el dia al parc, en les que venen amb amics/amigues per fer unes tandes de karting, en les que venen a celebrar les festes d'aniversaris, en els/les menors que no paren de demanar que volen venir a passar un dia al parc, en els/les adults/adultes que venen amb els seus fills/filles, nets, nebots/nebodes....i s'ho acaben passant millor ells que els petits!


Per tots vosaltres i amb tots vosaltres estem reconvertint, poc a poc, la majoria d'utensilis de plàstic que teniem a la cafeteria i al bar en utensilis biodegradables de paper i cartró.

Seguim creant i imaginant el mon Green!